Budgetlægning

Vi er i fuld gang med budgetlægning, og jeg skal også så småt i gang med mit eget budget for RessourceKompagniet, hvordan går det i din virksomhed – er du i gang, eller synes du, at det er svært at komme i gang?

En måde at komme i gang er:

  • Start med at lave en liste over de planer du har for 2012 for din virksomhed
  • Prioriter dem
  • Beslut, hvor mange af planerne du kan magte både tids- og pengemæssigt
  • Hvad vil det koste at implementere dem?
  • Omsæt dine planer til tal.

God fornøjelse!

 

GRATIS BUDGETMODUL

RessourceKompagniet har vi derfor udviklet et gratis, brugervenligt budgetmodul, som du frit kan hente. Modulet er lavet som en Excel-fil og indeholder de hyppigst anvendte budgetposter.

Efterlad en kommentar

Jeg er Birgitte Feldborg. Jeg giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Jeg kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom jeg af og til kommenterer på noget af det, jeg læser rundt omkring, og som jeg tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på mine indlæg eller at stille spørgsmål til mig, det vil jeg blot være meget glad for.

 

Se flere gode
RESOURCER her