Certificeret i VækstHjulet

Birgitte er blevet certificeret til at bruge værktøjet VækstHjulet.

VækstHjulet er et værktøj, der er udviklet til at bistå virksomhedsejere & -ledere til at udvikle deres virksomhed gennem et systematisk 360 graders perspektiv på virksomhedens udviklingsområder.

VækstHjulet skaber overblik ved at inddele virksomhedens udviklingsområder i fire overordnede dimensioner, som man konstant vil arbejde på i hele virksomhedens levetid:

  • Forretningskonceptet
  • Organisationen
  • Kunderelationerne
  • Virksomhedsdriften

I VækstHjulet er hver af disse fire dimensioner igen inddelt i fem udviklingsområder, der tilsammen giver en struktur for at finde beslutninger, der skal træffes, og handlinger, der skal foretages for at udvikle virksomheden.

Konceptet består dels af nogle inspirationsartikler, nogle modeller og nogle beslutningsark.

Vi har brugt VækstHjulet til undervisning på Iværksætterpakken, og det har været et fantastisk værktøj til at blive afklaret omkring alle de beslutninger, der skal træffes, når man overvejer at blive iværksætter. Vi glæder os  til at bruge værktøjet mere, både undervisningsmæssigt og sammen med mine kunder.

 

Efterlad en kommentar

Jeg er Birgitte Feldborg. Jeg giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Jeg kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom jeg af og til kommenterer på noget af det, jeg læser rundt omkring, og som jeg tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på mine indlæg eller at stille spørgsmål til mig, det vil jeg blot være meget glad for.

 

Se flere gode
RESOURCER her