Nyt oplag af Iværksætteri i Praksis – DIN Håndbog fra A-Z

Iværksætteri i praksis

Så er 4. oplag af ‘Iværksætteri i Praksis’ på gaden.

Bogen henvender sig til alle med en iværksætterdrøm og sproget er velformuleret og let tilgængeligt. Bogen kan også bruges som en guide, som fra A-Z hjælper dig gennem de mange emner og områder indenfor iværksætteri. Så køb bogen og spring ud i livet som iværksætter. Læs mere på: www.iværksætter.nu.

Efterlad en kommentar

Jeg er Birgitte Feldborg. Jeg giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Jeg kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom jeg af og til kommenterer på noget af det, jeg læser rundt omkring, og som jeg tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på mine indlæg eller at stille spørgsmål til mig, det vil jeg blot være meget glad for.

 

Se flere gode
RESOURCER her