Få styr på økonomien: Bogføringspakker

Har du styr på din bogføring?

Hvis ikke eller hvis du blot ønsker at lægge dele af den økonomiske administration fra dig, så skulle du måske prøve en af RessourceKompagniets bogføringspakker.

Med guld-, sølv- eller bronzepakken får du en fast pris og ikke ingen ubehagelige overraskelser. Du er sikret bogføring for op til 1.000 bilag om året, og vi hjælper dig også med kontoplaner, momsberegninger, skatteindberetninger og meget mere.

 

 

 

Efterlad en kommentar

Jeg er Birgitte Feldborg. Jeg giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Jeg kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom jeg af og til kommenterer på noget af det, jeg læser rundt omkring, og som jeg tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på mine indlæg eller at stille spørgsmål til mig, det vil jeg blot være meget glad for.

 

Se flere gode
RESOURCER her