Skal jeg bogføre selv?

Det kan jeg ikke svare ja eller nej til, men mit første svar er ja.

”Hvorfor siger jeg det?”, tænker du nok, når jeg nu arbejder som bogholder for andre. Det gør jeg, fordi jeg synes at du, hvis du lige har startet din egen virksomhed, skal have et godt og grundigt indblik i din virksomheds økonomi, og det får du ved at bogføre selv.

Senere, når du føler, at du har forstået, hvordan tingene hænger sammen, kan du altid outsource din bogføring og bruge din tid på det, som driver din forretning videre.

Efterlad en kommentar

Jeg er Birgitte Feldborg. Jeg giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Jeg kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom jeg af og til kommenterer på noget af det, jeg læser rundt omkring, og som jeg tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på mine indlæg eller at stille spørgsmål til mig, det vil jeg blot være meget glad for.

 

Se flere gode
RESOURCER her