Har du styr på arbejdsmiljøet?

Er du opmærksom på, om arbejdsmiljøet i din virksomhed lever op til de regler som findes på området?

Især med den nye arbejdsmiljølov fra i år, er det blevet vigtigt at holde øje med om ikke alene det fysiske, men også det psykiske arbejdsmiljø er på plads. Psykiske arbejdsskader er nemlig blevet sidestillet med fysiske skader, hvilket betyder, at Arbejdsmiljøtilsynet - hvis de konstaterer problemer - nu altid vil udstede påbud om forbedringer, i stedet for at give mulighed for at rette sig ind frivilligt inden.

I RessourceKompagniet har vi stor erfaring med at afdække arbejdsmiljøet i mange forskellige virksomheder, og igangsætte initiativer til forbedring heraf. Vores erfaring omfatter både fysisk og psykisk arbejdsmiljø, og vi synes den nye lov er en god anledning til at se forholdet efter i sømmene. Medarbejderne er nemlig enhver virksomheds vigtigste ressource!

Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre hvad vi kan gøre for dig!

Efterlad en kommentar

Jeg er Birgitte Feldborg. Jeg giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Jeg kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom jeg af og til kommenterer på noget af det, jeg læser rundt omkring, og som jeg tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på mine indlæg eller at stille spørgsmål til mig, det vil jeg blot være meget glad for.

 

Se flere gode
RESOURCER her