Hvordan holder du dig fagligt opdateret?

Tidligere i år udkom 2014-udgaven af Ennova’s årlige European Employee Index, der rapporterer en repræsentativ undersøgelse af danske medarbejderes arbejdsglæde og andre forhold med betydning for arbejdslivet.

Meget fokus omkring rapporten har været på faldende arbejdsglæde blandt danskerne, men undersøgelsen havde også andre interessante fund.

 

Kun få følger konkurrenterne

Blandt andet undersøgte Ennova igennem hvilke kilder danske medarbejdere holder sig fagligt opdateret, og det viste sig, at langt den største kilde til ny viden er interne kurser og vidensdeling i virksomhederne. Mere end 75 procent bliver klogere på denne måde, mens kun omkring 30 procent følger med i, hvad konkurrenter og andre i branchen gør. Og ca. 10 procent holder sig slet ikke fagligt opdateret.

 

Hold jer opdateret!

Det er imidlertid afgørende for en virksomheds konkurrencedygtighed, at dens medarbejdere er opdateret med den nyeste viden med relevans for det arbejde, der skal udføres. Kompetenceudvikling bør derfor tages seriøst, og det er en god idé også at holde sig opdateret med hvad der sker i andre virksomheder indenfor den branche, man konkurrerer i.

I RessourceKompagniet kan vi hjælpe med at kortlægge medarbejdernes kompetencer og lægge en plan, så der kan sættes målrettet ind med en værdifuld kompetenceudvikling. På den måde står virksomheden stærkere i mødet med morgendagens udfordringer. 

Efterlad en kommentar

Jeg er Birgitte Feldborg. Jeg giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Jeg kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom jeg af og til kommenterer på noget af det, jeg læser rundt omkring, og som jeg tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på mine indlæg eller at stille spørgsmål til mig, det vil jeg blot være meget glad for.

 

Se flere gode
RESOURCER her